login    password    artist  buyer  gallery  
Not a member? Register
absolutearts.com logo HOME REGISTER BUY ART SEARCH ART TRENDS COLLECT ART ART NEWS
 
 
Art News:

Arkitera Ürün Bülteni

Bu bülteni göremiyorsanız lütfen http://www.arkitera.com/bulletin.php?ID=2 adresini ziyaret edin.
(If you have trouble reading this e-mail, go to http://www.arkitera.com/bulletin.php?ID=2)
Üyelikten Ayrılma ()

Arkitera.com | Ürün Bülteni Arşivi | Ürün Tanıtımı | RAF Ürün Dergisi
  Kotil'den Kalite Karo Halılar
 
Amerika'nın 1 numaralı karo halı üreticisi Mohawk'ın, Avrupa'nın butik proje halısı üreticisi Balsan ve Avrupa'nın hızla büyüyen ödüllü markası Contesse'in karo halılarını Türk tüketicisiyle buluşturan Kotil, bu alanda da kullanıcılarına zengin koleksiyonuyla güvenilir ve güçlü bir hizmet sağlıyor. Kalite, renk, desen ve teknolojik yeniliklerde öncülük yaratan bu yer döşemesi, özellikle ticari mekanlar için ideal ve estetik çözümler sağlıyor. Akustik performansın/ses yalıtımının ve statik enerji dayanımının yüksek olmasının yanı sıra, yangın standartlarına uygun olup IS0 9002,14001 sertifikalarına sahip.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  AGK Yer Kaplamaları - InterfaceFLOR Karo Halı
 
Karo halının mucidi InterfaceFLOR sınırsız diye adlandırılabilecek sayıda ürün çeşidiyle tasarımda hayal gücünü zorluyor. Özellikle ticari alanlarda olmakla beraber son dönemde, eğitim ve otel sektöründe de yoğun olarak kullanılan karo halılar, çok alternatifli desen ve renkleri sayesinde, her tür mimarinin formuna uygun seçenekler yaratıyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  VELUX Güneş Tüneli
 
VELUX Güneş Tüneli, güneş ışığının ulaşamadığı yaşam alanlarına yüksek yansıtıcılı borular ile dışarıdan doğal gün ışığı taşıma prensibine dayanır. Böylece evlerin banyo, hol veya ışığı sadece kapıdan alan tüm odalarına aydınlık sağlanabilir. Güneş Tünelleri, çatıda entegre siyah poliüretan eteklikleri ve kir tutmaz katmanlı, 4 mm güçlendirilmiş camdan oluşur. Montajı oldukça kolay olan güneş tünelleri sabit üniteler olup açılıp kapanmazlar.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Mny Dekorasyon - Dekoratif Duvar Boyaları
 
Mny Dekorasyon tutku ve yaratıcılığı benzersiz bir yetenekle birleştirdi. Tamamen doğal ürünler, yenilikçi ve özenle geliştirilmiş uygulama teknikleriyle artık mekanlarda hem klasik hem de modern bir görünüm sağlamak mümkün. Dilenirse lüks sağlam ve sorunsuz taş yüzey veya çok özel uygulama teknikleriyle çarpıcı zarif ve pırıltılı nefis bir yüzey görünümü sağlamak mümkün.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Remak Camlı Yangın Kapısı
 
Camlı yangın kapıları, çelik ve paslanmaz çelik çerçeveden oluşur. Yangın anında kapalı duruma geçer ve yangının bir mekandan diğer mekana dağılmasını önler. Süresi kadar, 30, 60, 90, ve 120 dakika, alevlerden ve dumandan koruma sağlar. Yangına dayanıklı kapılar sanıldığı gibi sadece dolu kapılar değil. Remak, yangına dayanıklı kapıları artık komple camlı olarak üretiyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Braas'tan Enerji Tasarrufu Sağlayan Su Yalıtım Örtüsü
 
Braas'ın yeni nesil buhar geçirgen reflektif su yalıtım membranı Divoroll CLIMA + S tüketicilerin beğenisine sunuldu. Divoroll CLIMA + S çatıya gelen ısıyı %83'e varan oranlarda yansıtarak, ortam sıcaklığında 3°C'ye varan düşüşler sağlayabiliyor. Böylece enerji verimliliğini arttırıyor, özellikle yazın soğutma maliyetlerinin azaltılmasını sağlayabiliyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Çuhadaroğlu - SL 60 HS
 
Cam çıtalı kanat tipi ile alüminyumun estetik dış görünümü ve cam uyumunu bir arada sunan SL60 HS doğrama sistemi ayrıca gizli kanat tipi ile sadece camın görsel şıklığını tercih edenlere yönelik seçenekte sunuyor. 150 kg, 200 kg ve 300 kg kanat taşıma kapasitelerine sahip olan SL 60 HS doğrama sistemi ile tek kanat açılır ve çift kanat açılır olmak üzere iki farklı açılım seçeneği uygulanabiliyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Göz-De Bambu Collection
 
20 yıldır muhtelif dekorasyon malzemeler ithal ederek, hem iç pazar hem de dış pazarda hizmet veren Göz-de Ä°thalat Pazarlama ve Dış Ticaret Ltd. Şti, Rattan örgüler, Bambu çubuklar, su kontrası üzerine preslenmiş muhtelif bambular, bambu ve yosun duvar kağıtları, muz kabuğundan örgüler, alüminyum paneller, masif seperatörler gibi ürünlerle hizmet veriyor. Duvar, tavan paneli ve mobilya üstünde de uygulanabilen tüm ürün grubu, dekorasyonun her safhasında da kullanılabiliyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bize ulaşmak için lütfen bu Ürün Bülteni'ne reply yolu ile mesaj atmayın.
Copyright © 2000-2010 Arkitera Mimarlık Merkezi



#

YOUR FIRST STOP FOR ART ONLINE!
HELP MEDIA KIT SERVICES CONTACT


Discover over 150,000 works of contemporary art. Search by medium, subject matter, price and theme... research over 200,000 works by over 22,000 masters in the indepth art history section. Browse through new Art Blogs. Use our advanced artwork search interface.

Call for Artists, Premiere Portfolio sign-up for your Free Portfolio or create an Artist Portfolio today and sell your art at the marketplace for contemporary Art! Start a Gallery Site to exclusively showcase your gallery. Keep track of contemporary art with your free MYabsolutearts account.

 


Copyright 1995-2013. World Wide Arts Resources Corporation. All rights reserved