login    password    artist  buyer  gallery  
Not a member? Register
absolutearts.com logo HOME REGISTER BUY ART SEARCH ART TRENDS COLLECT ART ART NEWS
 
 
Art News:

Arkitera Ürün Bülteni

Bu bülteni göremiyorsanız lütfen http://www.arkitera.com/bulletin.php?ID=2 adresini ziyaret edin.
(If you have trouble reading this e-mail, go to http://www.arkitera.com/bulletin.php?ID=2)
Üyelikten Ayrılma ()

Arkitera.com | Ürün Bülteni Arşivi | Ürün Tanıtımı | RAF Ürün Dergisi
  Çanakkale Seramik - Saint Laurent Serisi
 
Duvarlarda 3 Boyutlu Efekt
Fildişi rengindeki Saint Laurent Serisi'nde, karonun yüzeyi ile üzerinde oluşturulan ince çizgilerin yarattığı üç boyutlu efektin zıt birlikteliğini görmek mümkün. Ürün doğala olan sadakati temsil ederken, 25x75 cm ebadındaki özel üretim tekniği ile üretilen duvar karoları, 50x50 cm parlak yer karoları ve kalıplı dekorları ile neo modern bir dünyaya ait olduğunun sinyallerini veriyor. Farklı döşeme alternetifleriyle kullanılabilen seri, kullanıcının iç dünyasını yaratmasına olanak tanıyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Çanakkale Seramik - Bardiglio Serisi
 
Buzulumsu Renkleriyle Bardiglio
Ender bulunan Bardiglio mermeri dokusunun, seramikteki son teknoloji ile bir araya gelerek karolara yansıdığı Bardiglio Serisi'nin buz gri ve saf beyaz renk alternatifleri kullanılarak yaşam alanlarının her bölümünde kişi kendi dünyasını yaratabiliyor. 25X75 cm ebatındaki seri, üç boyutlu derinlik hissi uyandıran rölyefli dekorları ve yine 3 boyutlu olan özel parçaları ile farklı dekoratif ve mimari çözümleri beğeniye sunuyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Çanakkale Seramik - Royale Serisi
 
Sıcak kahve etkisi birçok ürün tasarımında görülürken, şimdi de rengin tüm tonlarını renk paletine taşıyan, parlak seramik karolarında görülüyor. Cappucino mermerin en güzel örneklerinden esinlenerek geliştirilen Royale serisi, doğanın desen çeşitliliğini bu tonlarla birleştiriyor. Özel üretim tekniği ile elde edilen damarlı desenler, altın ful dekorlar ve uyumlu diğer parçaları ile yeni lüksün tanımını doğal yollardan yapan Royale, birçok alanda kullanım imkanı sağlıyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Mowatec Hareketli Bölme Duvar Sistemleri
 
Duvarlar Artık Sabit Değil
Mowatec hareketli bölme duvar sistemleri ile mekanlar sabit duvarlar ile sınırlanmıyor. Ofis, kongre merkezi ve otellerin, toplantı, konferans ve balo salonlarında kullanılan Mowatec ile mekanları ihtiyaca göre bölerek daha verimli kullanmanın avantajı yaşanıyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Sukar - Yalıtım Uyumlu Profesyonel Tesisat Süzgeci
 
2010 yılı Raf Yapı Malzemesi Ödülü sahibi olan Sukar markası, geliştirdiği yeni ürünü ile 2011 yılında da iddialı olacağa benziyor. Kendi segmentinde 24 yıllık tecrübeye sahip Sukar Ar-Ge departmanının geliştirdiği profesyonel süzgeçte, çok özel bir malzeme kullanılmış. Resimde görülen mavi renkli yalıtım eteği, buhar dengeleme özelliğine sahip.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  Çuhadaroğlu - CTK Alüminyum Kapı Kasaları
 
CTK alüminyum kapı kasaları estetik, uzun ömürlü ve özellikle kapı kasalarının ayarlanabilir olması sayesinde montajda kolaylık sağlıyor. CTK 07 ayarlanabilir alüminyum kapı kasaları mimar, işveren ve uygulamacıların beklentilerini bir bütünde sağlıyor. Özellikle otel, ofis ve hastane uygulamalarında yaygınlıkla talep gören CTK 07 ayarlanabilir alüminyum kasaları ile istenilen duvar kalınlığına göre pervaz profili ile ayarlanabilir kapı kasası oluşturulabiliyor.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

  DESSO - Airmaster Havayı Temizleyen Halı
 
Solunan havanın sağlık üzerinde çok önemli bir etkisi bulunuyor. Küçük parçacıklar (PM 10, PM2,5) ve tozlar alerjinin yanı sıra daha ciddi pek çok rahatsızlığa sebep oluyor. Bu rahatsızlıklar ilerlediği takdirde kalp ve akciğer rahatsızlıklarına dönüşebiliyor. İç mekân hava kalitesini artırmak için DESSO, Airmaster Karo Halı Sistemi'ni geliştirmiş. Airmaster, tozları tutarak daha temiz bir hava solumayı sağlayan bir sistem.
Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bize ulaşmak için lütfen bu Ürün Bülteni'ne reply yolu ile mesaj atmayın.
Copyright © 2000-2011 Arkitera Mimarlık Merkezi



#

YOUR FIRST STOP FOR ART ONLINE!
HELP MEDIA KIT SERVICES CONTACT


Discover over 150,000 works of contemporary art. Search by medium, subject matter, price and theme... research over 200,000 works by over 22,000 masters in the indepth art history section. Browse through new Art Blogs. Use our advanced artwork search interface.

Call for Artists, Premiere Portfolio sign-up for your Free Portfolio or create an Artist Portfolio today and sell your art at the marketplace for contemporary Art! Start a Gallery Site to exclusively showcase your gallery. Keep track of contemporary art with your free MYabsolutearts account.

 


Copyright 1995-2013. World Wide Arts Resources Corporation. All rights reserved