login    password    artist  buyer  gallery  
Not a member? Register
absolutearts.com logo HOME REGISTER BUY ART SEARCH ART TRENDS COLLECT ART ART NEWS
 
 
Art News:

 
Ýstanbul Resitalleri
Xuefei Yang

Klasik gitarýn Çinli Ýmparatoriçesi 14 Nisan'da Ýstanbul'da! 

Çin'de bir klasik müzik okuluna kabul edilen ilk gitarist olan Xuefei Yang, Royal Academy tarafýndan da uluslararasý bir bursla doktora çalýþmasýna kabul edilen ilk Çinli gitar sanatçýsý oldu. 1. Çin Gitar Festivali'nde ilk kez 10 yaþýnda sahneye çýkan Yang, bu konseri ile öyle büyük bir baþarýya ulaþtý ki Ýspanya Büyükelçisi tarafýndan kendisine bir gitar armaðan edildi. Rodrigo'nun da izleyicileri arasýnda bulunduðu ilk Madrid konserini 14 yaþýnda verdi. 1995 yýlýnda Çini'i ziyaret eden John Williams, Yang'ý dinledikten sonra kendi Greg Smallman gitarlarýndan ikisini Pekin Merkez Konservatuarý'na hediye etmeye karar verdi. Xuefei Yang, 14 Nisan 2011 Perþembe akþamý 20:30'da Ýstanbul Resitalleri kapsamýnda Fulya Sanat Konser Salonu'nda 'From Bach to Brasil' adlý programýný seslendirecek. Resitalde, Rodrigo'dan Bach'a uzanan geniþ bir yelpaze içinde farklý kompozitörlerin eserlerine yer veriliyor.

Xuefei Yang, EMI ile kontratýný imzaladýðý 2005 yýlýndan bu yana Royal Academy'nin asli üyesi. Sanatçýnýn son albümü Rodrigo'nun Gitar Konçertosu geçtiðimiz aylarda EMI tarafýndan yayýnlandý. 
 

BÝLET ALMAK ÝÇÝN TIKLAYINIZ -- XUEFEI YANG, gitar. 14 Nisan Perþembe 20:30

Sanatçý hakkýnda BÝLGÝ VÝDEO ve MÜZÝK örnekleri

Biletler: biletix.com 50-60-80-100TL  Tel: 0216 556 9800
BEÞÝKTAÞ BELEDÝYESÝ 'FULYA SANAT' KONSER SALONU 

Lale Kart (%20 Ýndirimli)


Bilet almayý son güne býrakanlar için salon giþesi resital akþamý 17:00'de açýlýr.

Ý S T A N B U L   Istanbul Resitalleri    RESÝTALLERÝ


 



#

YOUR FIRST STOP FOR ART ONLINE!
HELP MEDIA KIT SERVICES CONTACT


Discover over 150,000 works of contemporary art. Search by medium, subject matter, price and theme... research over 200,000 works by over 22,000 masters in the indepth art history section. Browse through new Art Blogs. Use our advanced artwork search interface.

Call for Artists, Premiere Portfolio sign-up for your Free Portfolio or create an Artist Portfolio today and sell your art at the marketplace for contemporary Art! Start a Gallery Site to exclusively showcase your gallery. Keep track of contemporary art with your free MYabsolutearts account.

 


Copyright 1995-2013. World Wide Arts Resources Corporation. All rights reserved