login    password    artist  buyer  gallery  
Not a member? Register
absolutearts.com logo HOME REGISTER BUY ART SEARCH ART TRENDS COLLECT ART ART NEWS
 
 
Art News:


Newsletter



www.photoinspiration.gr

Δήλωσε συμμετοχή στο φωτογραφικό μαραθώνιο της Αθήνας

Το Athens Photo Inspiration, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός για τη φωτογραφία στην Ελλάδα, πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.


Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα φωτογραφικό «μαραθώνιο» στο κέντρο της Αθήνας, να επικοινωνήσουν και να εκφραστούν προσεγγίζοντας μέσα από τη δική τους ματιά, σε διάρκεια έξι ωρών, τέσσερα θέματα, με εμφανή προσανατολισμό στην πόλη και την εμπειρία της, όπως αυτή διαμορφώνεται από τη σύγχρονη πραγματικότητα που μας περιβάλλει και επηρεάζει.

Το Athens Photo Inspiration 2012 θα κορυφωθεί με την ανάδειξη των καλύτερων συμμετοχών, την απονομή των βραβείων, καθώς και την ειδική έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες.

Το Athens Photo Inspiration διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας στο πλαίσιο του Athens Photo Festival 2012, με την υποστήριξη της αλυσίδας καατστημάτων Πλαίσιο και της Sony.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

Σημείο εκκίνησης: "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 4 Noεμβρίου
Διάρκεια δράσης: 11:00-18:00

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 2 Noεμβρίου μέσα από:
- το ηλεκτρονικό σύστημα εγγραφών, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα συμμετοχής που υπάρχει διαθέσιμη στο site της διοργάνωσης www.photoinspiration.gr
- την κατάθεση της φόρμας συμμετοχής στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης ("Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι), κεντρικό χώρο εκδηλώσεων του Athens Photo Festival 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.photoinspiration.gr, Τ: 210 9211750, Email: contact@hcp.gr

Χορηγός


Χορηγός βραβείων


HELLENIC CENTRE FOR PHOTOGRAPHY
contact@hcp.grwww.hcp.gr

Εάν επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λίστα, παρακαλούμε πατήστε εδώ



#

YOUR FIRST STOP FOR ART ONLINE!
HELP MEDIA KIT SERVICES CONTACT


Discover over 150,000 works of contemporary art. Search by medium, subject matter, price and theme... research over 200,000 works by over 22,000 masters in the indepth art history section. Browse through new Art Blogs. Use our advanced artwork search interface.

Call for Artists, Premiere Portfolio sign-up for your Free Portfolio or create an Artist Portfolio today and sell your art at the marketplace for contemporary Art! Start a Gallery Site to exclusively showcase your gallery. Keep track of contemporary art with your free MYabsolutearts account.

 


Copyright 1995-2013. World Wide Arts Resources Corporation. All rights reserved