login    password    artist  buyer  gallery  
Not a member? Register
absolutearts.com logo HOME REGISTER BUY ART SEARCH ART TRENDS COLLECT ART ART NEWS
 
 
Art News:

STICK USB SPION-REPORTOFON MASCAT IN STICK USB  - 320RON
 
Reportofon cu dimensiunile si forma unui memory stick obisnuit. Microfon sensibil, pana la 6m distanta si baterie reincarcabila incorporata.Puteti inregistra informatii sau conversatii cu acest stick USB mic si mai ales subtil. Arata exact ca un Memory stick USB este usor de folosit si nu da de banuit.
 
l porniti si incepe sa inregistreze fisiere audio in format WAV. Conectati la portul USB al calculatorului si le ascultati ca pe orice alt fisier audio.
Il puteti utiliza pentru a lua notite la facultate  sau pentru a spiona in scopul de a va proteja familia,bunurile etc. Oricum nimeni nu o sa creada ca stick-ul  este atat de inteligent.Reportofon spion mascat sub forma unui stick USB portabilBeneficii :Se foloseste pentru obtinerea dovezilor audioFunctia reportofon foarte bine disimiulataAre dimensiunile si designul exact ca ale unui  USB Stick standard.8 Ore de inregistrare continuua in format de calitate inalta .wav2GB Memorie internaSe poate folosi si ca un Stick USBPornire si oprire rapida,de la butonul secretNu este aprins nici un LED opulent in timpul inregistrariiExemple de situatii in care poate fi utilizat :Obtinerea discreta a dovezilor audioInregistrarea unor conversatii intimeMonitorizarea audio a unei incaperiInregistrare unor conferinte,intalniri etc.Infiltrarea si inregistrare audio in locuri "cheie"Monitorizarea audio a boneiAflati daca va barfesc cei din jurul dumneavoastra- Memor ie interna: 2Gb- Baterie reincarc
Il puteti utiliza pentru a lua notite la facultate  sau pentru a spiona in scopul de a va proteja familia,bunurile etc. Oricum nimeni nu o sa creada ca stick-ul  este atat de inteligent.
Reportofon spion mascat sub forma unui stick USB portabil
Beneficii :
Se foloseste pentru obtinerea dovezilor audio
Functia reportofon foarte bine disimiulata
Are dimensiunile si designul exact ca ale unui  USB Stick standard.
Se poate folosi si ca un Stick USB
Pornire si oprire rapida,de la butonul secret
Nu este aprins nici un LED opulent in timpul inregistrarii
Exemple de situatii in care poate fi utilizat :
Obtinerea discreta a dovezilor audio
Inregistrarea unor conversatii intime
Monitorizarea audio a unei incaperi
Inregistrare unor conferinte,intalniri etc.
Infiltrarea si inregistrare audio in locuri "cheie"
Monitorizarea audio a bonei
Aflati daca va barfesc cei din jurul dumneavoastra
 
Mai multe detalii pe
0728510588

In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
- acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar
- adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa dati un EMAIL pe adresa dezabonare100@yahoo.com ,  indicand adresa sau adresele de e-mail care doriti sa fie sterse din baza de date.
Va multumim !



#

YOUR FIRST STOP FOR ART ONLINE!
HELP MEDIA KIT SERVICES CONTACT


Discover over 150,000 works of contemporary art. Search by medium, subject matter, price and theme... research over 200,000 works by over 22,000 masters in the indepth art history section. Browse through new Art Blogs. Use our advanced artwork search interface.

Call for Artists, Premiere Portfolio sign-up for your Free Portfolio or create an Artist Portfolio today and sell your art at the marketplace for contemporary Art! Start a Gallery Site to exclusively showcase your gallery. Keep track of contemporary art with your free MYabsolutearts account.

 


Copyright 1995-2013. World Wide Arts Resources Corporation. All rights reserved